Wie zijn wij?

DeliDamen is een initiatief van Kees en Caroline Damen. Kees had in de privésfeer al ruime ervaring met kokkerellen en toen hem steeds vaker werd gevraagd de culinaire invulling van de feestjes van vrienden voor zijn rekening te nemen, nam het idee om ooit iets in de horeca te gaan doen steeds vastere vormen aan. Vanaf 2007 bekwaamde hij zich in het professionele koksvak en dat deed hij via opleidingen aan het Provinciaal Instituut PIVA in Antwerpen. Ook Caroline Damen kan bogen op een ruime culinaire ervaring en op 15 juni 2012 werd hun droom werkelijkheid. Op die dag openden zij de deuren van hun eigen traiteurszaak: DeliDamen.

Een smakelijke maaltijd voor thuis, daarvoor is DeliDamen het juiste adres. Maar wij bieden meer. Zo zijn wij ook de aangewezen plek voor de aankoop van mooie wijnen en de heerlijkste kazen uit Frankrijk, Spanje en Italië. Maar ook voor andere specialiteiten, zoals olijfolie, thee, foie gras en confit de canard. En echt een keer zin in iets bijzonders? Boek dan de table d’ hôtes in onze sfeervolle zaak en laat u verwennen met een mooie, volledig verzorgde – en geheel op uw wensen afgestemde – lunch.

Op de website van DeliDamen vindt u een overzicht van de weekspecialiteiten. Van borrelhapjes tot complete maaltijden en van salades tot taarten. Alles dagvers bereid in eigen keuken en klaar om meteen mee te nemen. Bent u niet in de gelegenheid gedurende de dag langs te komen? Geen probleem! Bel gewoon even op om uw bestelling door te geven en wij zorgen er dan voor dat deze aan het einde van de middag voor u klaar staat.

Wilt u op een gemakkelijke manier op de hoogte blijven van het actuele weekaanbod en het andere nieuws rond DeliDamen? Volg ons dan op Facebook.

 

Facebook Twitter Foursquare Google Maps Email